HCL Domino aplikacije na mobilnih napravah

IMiS Mobile okolje omogoča uporabo obstoječih HCL Domino aplikacij na iOS in Android mobilnih napravah brez spreminjanja aplikacij.

DOSTOP DO DOKUMENTOV IZ KATEREKOLI MOBILNE NAPRAVE
Uporabniki v podjetju in na terenu imajo možnost neposrednega dostopa do praktično vseh delovnih procesov in dokumentov podjetja, brez kompromisov na varnost in stabilnost zalednih informacijskih sistemov.

BREZ SPREMINJANJA KODE APLIKACIJ
Izgled in funkcionalnost HCL Domino aplikacij je možno popolnoma prilagoditi zahtevam mobilnih uporabnikov, brez posega v aplikacijsko kodo izvornih aplikacij ali IMiS/mDMS komponent.
IMiS/mDMS koncept omogoča upravljanje mobilnega okolja brez predhodnega razvojnega znanja o mobilnih platformah.

KONSOLIDACIJA HCL DOMINO APLIKACIJ
Fleksibilnost platforme IMiS Mobile omogoča konsolidacijo funkcionalno in oblikovno različnih HCL Domino aplikacij v enotno vstopno točko (portal).

UPORABA APLIKACIJ PREKO NATIVNE MOBILNE APLIKACIJE
Razširite možnost uporabe obstoječih HCL Domino aplikacij na uporabnikom prijazno mobilno platformo z uporabo nativne mobilne aplikacije. Omogoča dinamično interpretacijo podatkov glede na nastavitve spletne storitve.

ENOSTAVNO KONFIGURIRANJE IZGLEDA IN DELOVANJA APLIKACIJ
Preko nastavitev v konfiguraciji lahko s pomočjo revolucionarnega koncepta “Application Abstraction” določite izgled in funkcionalno delovanje HCL Domino aplikacij na mobilnih napravah.

VARNOST MOBILNIH DOSTOPOV
Za zaščito prometa med storitvijo in mobilnimi napravami skrbi HCL Domino HTTP strežnik z vsemi naprednimi varnostnimi mehanizmi (PKI/TLS, SSL) in koncepti visoke razpoložljivosti (load balancing, clustering). Podprta je uporaba MDM rešitev tretjih ponudnikov (MobileIron, Citrix XenMobile, Cisco AnyConnect), ki omogočajo upravljanje s povezanimi mobilnimi napravami in nastavitvenimi parametri.

ENOSTAVNO IZVAJANJE ZAHTEVNE POSLOVNE LOGIKE
HCL Domino aplikacije, ki vsebujejo zahtevno poslovno logiko, ohranjajo konsistentnost in veljavna pravila tudi na mobilnih napravah. Delovni tokovi, pregledi in agenti se na enak način kot v namiznih Notes aplikacijah izvajajo tudi na mobilnih napravah.

NOTIFIKACIJE UPORABNIKOM O POMEMBNIH DOGODKIH
Storitev omogoča pošiljanje potisnih notifikacij mobilnemu uporabniku v okviru izvajanja procesa kakor tudi drugih notifikacij. Uporabnika opozarjajo na različne dogodke v aplikaciji in mu s tem omogočajo hitro odzivnost. Nofikacijska sporočila so lahko lokalizirana glede na mobilno napravo in nastavitve aplikacije. Vsak uporabnik tako prejema notifikacijska opozorila glede na njegove lokalne nastavitve.

Dodatne informacije o uporabi HCL Domino aplikacij na mobilnih napravah so na voljo na tej povezavi.